Accesul si utilizarea site-ului www.avchiru.ro se face in termenii si conditiile de mai jos.
Termenii si conditiile pot fi modificate in orice moment de catre administratorul site-ului, denumit in continuareAdministrator, fara o notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Vizitatori. Accesand si navigand pe acest site, vizitatorii accepta implicit, termenii de utilizare descrisi in continuare.

  1. www.avchiru.ro prin articolele postate nu ofera consultanta juridica, ci incearca sa vina in sprijinul cetatenilor care doresc sa-si formeze un bagaj minim de cunostinte juridice. Eventualele întrebări pot fi trimise doar pe adresa de e-mail care apare la pagina de Contact.
  2. www.avchiru.ro poate contine legaturi, trimiteri catre alte site-uri Web care au legatura cu domeniul dreptului.  Legaturile (link-urile) catre alte site-uri sunt oferite vizitatorilor pentru un plus de informatie (acces la legislatie, vizualizarea stadiului unei cauze aflata pe rolul instantelor de judecata etc), dar facand aceasta nu inseamna ca le sustinem sau le promovam in vreun fel. Nu detinem niciun control asupra acestor site-uri si de aceea nu ne asumam nicio responsabilitate cu privire la informatiile inexacte sau incomplete ori actiunile acestora de alterare, colectare sau distrugere a datelor prin folosirea virusilor informatici care pot aparea la un moment dat pe acele site-uri.
  3. www.avchiru.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale conţinutului site-ului.
  4. www.avchiru.ro nu ofera nicio garantie ca informatiile gasite pe site vor implini cerintele si asteptarile vizitatorilor ori ca site-ul va functiona fara intreruperi, aceste aspecte nedepinzand de vointa sau actiunile noastre.
  5. www.avchiru.ro nu este raspunzator pentru pagubele directe, indirecte sau accidentale, pagubele pentru pierderi de profit sau orice alte pierderi prin utilizarea informatiilor gasite pe acest site.
  6. Desi toate articolele sunt conceptie proprie, daca la un moment dat un vizitator considera ca o informatie pusa la dispozitie pe acest site violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de e-mail indicata la pagina de Contact.
  7. In niciun moment www.avchiru.ro nu colecteaza si nu arhiveaza date personale si informatii despre vizitatorii acestui site, indiferent de durata si frecventa vizitelor.

Drepturile şi obligaţiile părţilor descrise mai sus, precum şi toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare.